Aurora Borealis Educational Foundation

Új PROGRAMJAINK

Száncsengő
Büntetés-végrehajtási intézményben ítéletüket töltő fiatalkorúak és felnőttek számára tervezett program. Az intézmények vezetőségének, valamint a nevelők bevonásával alapítványunk ajándékot juttatna a karácsonyi ünnepek alkalmából olyan elítélteknek,

Tovább... ...

Metamorfózis
Börtönökben, kommunikációs és pszichológus szakemberek közreműködésével összeállított tréning, aminek során a résztvevők megtanulják kezelni az intenzív érzelmeket, agresszivitást.

Tovább... ...

T.A.B.U Színdarab
T.A.B.U, azaz Találkozások Buktatói című színdarabunkat ajánljuk minden korosztálynak, akik vicces és szórakoztató módon szeretnék felfedezni a felnőtt-lét egyik nagy kérdését: a szerelmet és az udvarlást. Interaktív Színdarabunk végigvezeti a kicsiket és nagyokat az udvarlás különböző fázisain és tanácsokat ad, illetve ötleteket kér a társas

Tovább... ...

Derengő Berek mesekönyv
Derengő Berek az erdőség neve, ahol meséink játszódnak. A mesekönyvet úgy terveztük meg, hogy óvodáskortól végig tudjuk kísérni a gyerekeket iskolás éveik végéig és mindig újabb történettel, kihívással tudjuk őket szórakoztatni.

Tovább... ...

Ringató
Vannak újszülöttek, akik életük legelejét már állami gondoskodásban kezdik el. Az intézmények és dolgozóik hiába tesznek meg minden tőlük telhetőt, a csecsemőotthonok személyzete rendkívül leterhelt és nem mindig képesek biztosítani azt az érzelmi törődést, amit a családban felnövő gyerekek megkapnak.

Tovább... ...

Kölcsön-öltöny
Olyan fiatalok számára kölcsönzünk alkalmi ruhát, öltönyt, akiknek nincsen ilyen jellegű ruházatuk, viszont szükségük lenne rá, állásinterjún, ballagáson, stb. A kölcsönzést térítésmentes.

Tovább... ...
Női önvédelem
Anyaotthonokban és gyermekotthonban élő lányok, nők számára tervezett hétvégi szemináriumunk, melyben egy önvédelmi szakértő és egy áldozatsegítő pszichológus is segíti munkánkat. A foglalkozás célja felismerni egy párkapcsolatban az áldozattá válás folyamatát, felkészíteni a lányokat és nőket lelkileg az ellenlépések megtételére.

Tovább... ...

ÖKO-farm
A projekt várhatóan 2016-ban indul Budapesten vagy közelében. Fontosnak tartjuk a felnövekvő és felnőtt generáció figyelmének felhívását a fenntartható fejlődés fontosságára, környezetünk védelmére, ezeknek az elveknek gyakorlatba helyezésére. Az ÖKO-farmon egy mikro-tanyát hozunk létre, ahol elsőkézből tudjuk bemutatni a Tovább... ...

Copyright © AuroraB Design by TemplateMonster.com