ÖnkÉnteseink

LENDVAI-NEMEC Melinda
Kuratóriumi elnök

Feltöltés alatt.....

RÓKA László
Kuratóriumi tag

Azt hiszem, az emberi lélek szebb és izgalmasabb mindennél, amit kémcsövekbe vagy paragrafusokba lehet dugni. Ezért is lettem pszichológus. 2010-ben diplomáztam, azóta dolgozok a szakmámban. 2012 óta bűncselekmények áldozatainak segítek a felépülésükben. Szabad időmben is szeretek emberek között lenni, de ha néha elvonulok, általában írással vagy olvasással múlatom az időt. Emellett pár éve megtaláltam magamnak a hosszúkard-vívást, és azóta tanulok - és egy ideje oktatok - történelmi harcművészeteket.

SIPOS Mónika
Alapító, kuratóriumi tag

Végzettségemet tekintve középiskolai tanár vagyok, egy hamisítatlan bölcsész. Az alapítványnál általában a kreatív ötletelés a feladatom: megálmodok, kitalálok valami merészet és ezek után igyekszem hozzá támogatókat is találni. Hosszú évek munkája és megtakarítása volt létrehozni az Aurora Borealist, nem csak anyagi, hanem emberi és szellemi értelemben is. Élvezem a kihívásokat, amik elé a programjaink állítanak, amikor együtt ötletelünk és mindenki hozzá tud tenni valamit az adott tervhez.
A civil életben eléggé más területen dolgozom, a feladatom különböző térinformatikai és ingatlan-korszerűsítési projektek menedzselése, az üzleti partnerekkel történő kapcsolattartás.

programjaink

ajÁnlÁsok

SZÉRASzociális és Rehabilitációs AlapítványNagyon köszönjük az Aurora Borealis Mikulás látogatását! Sok örömet szerzett az intézményeinkben lakó családoknak, gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt! Kísérőivel nagyon szép, ünnepi hangulatot teremtettek a SZÉRA-ban és több, mint nyolcvan gyermeket ajándékoztak meg.

Repka Réka Viktóriavolt önkéntes NY.A.K. Ez a program gyökeresen megváltoztatta három évvel ezelőtti elképzeléseimet. Mikor főiskolára mentem, nem szerettem a gyerekek közelségét, mióta aktív tagja vagyok az oktatási programnak, már el sem tudnám képzelni, hogy ez most is így legyen.

Copyright © AuroraB Design by TemplateMonster.com