MesÉld KI! KÁRTYÁK

A kártyacsomag csoportos vagy egyéni foglalkozások során segít a verbális közlések erősítésében, fejleszti az asszociációs készséget; könnyen kombinálható más fejlesztőterületekkel is. A Meséld ki! kártyák segítségével a gyerekek saját történeteiket tudják elmesélni vagy társaik történetét továbbfűzni. A csomag tartalmaz helyszíneket, mesehősöket, eseményeket, kincseket, ellenfeleket, stb. amik alapján a résztvevők a saját meséjüket tudják felépíteni.

Hogyan működik?
A kártyákat külön válogatjuk helyszínek, mesehősök, események, stb. szerint. Az első mesélő húz egy kártyát és megpróbálja beleszőni a történetbe, a következő is húz egyet, és ő is, és így tovább.
Dönthetünk úgy, hogy összekeverjük az egész paklit, így nem tudjuk, milyen típusú lesz a következő kártya, de játszhatjuk úgy is, hogy egy kockadobás segítségével határozzuk meg, hogy melyik pakliból kell húzni.
Egyéb változatok
Mindenki húz mindegyik pakliból egyet-egyet, amit nem mutat meg egyik társának sem. Megegyezés alapján valaki elkezd egy történetet, beleszövi valamelyik, nála levő kártyát. Amikor sikerült úgy kerekítenie a történetet, hogy egy nála levő kártyát is felhasznált, azt leteszi az asztalra. Egyszerre csak egy kártyát lehet beleszőni a mesébe, utána át kell adni a szót.

RendelÉsi informÁcIÓK

A Meséld ki! kártyák előkészületben vannak, várható megjelenés: 2019. január. Előrendelés lehetséges.

Csomag paraméterei
• Méret: 65*90 mm
•Sarokkerekített

Copyright © AuroraB Design by TemplateMonster.com